Life of TAHAP

Laman rasmi Pimpinan SMKA Tengku Ampuan Hajjah Afzan Pahang, Jerantut.
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
AHLAN WASAHLAN WAMARHABAN BIKUM DIUCAPKAN UNTUK SEMUA PELAJAR SMKA TAHAP KHUSUSNYA KEPADA PELAYAR LAMAN LIFE OF TAHAP...BERSAMALAH KITA MENYEMARAKKAN BIAH SOLEHAH INSYAALLAH..
KEPADA SELURUH PELAYAR LAMAN LIFE OF TAHP YANG SUDAH MENCAPAI STATUS PELAJAR TINGKATAN 5 ANDA DIMINTA UNTUK MENDAFTAR TERUS KEPADA LAMAN RASMI BATCH IAITU DI http://batchtahap27.ning.com/
http://lifeinislam.sosblog.com
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
iluvislam
iluvislam
Kalender
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 22 on Tue Jun 08, 2010 4:28 pm
Latest topics
» Maka AKUlah AKU..dan kamu?
Wed Jan 11, 2012 7:12 pm by MOTIVATOR

» KOREAAAA!!!!
Fri Sep 30, 2011 11:39 pm by nur

» Reminiscence
Tue Aug 09, 2011 5:30 pm by nur

» X-TAHAP 2011...
Tue May 03, 2011 8:01 pm by Zainul Muhammad

» AlFatihah - AlBaqoroh, ayat 24 (Saad Al-Ghamdi)...
Wed Dec 29, 2010 9:28 am by Zainul Muhammad

» Life Of Tahap da tak meriah cam dulu...
Mon Dec 20, 2010 5:47 pm by HambaAllahYangHinaLagiKej

» KENAPA TAHAP TAK seMERIAH dulu?????????
Mon Dec 13, 2010 4:05 pm by Guest

» AHLI JAWATANKUASA TERTINGGI PAI 2010
Sat Oct 30, 2010 12:01 am by fiza

» CINTA MERUBAH SEGALANYA
Fri Oct 15, 2010 8:49 am by allisa dania

chat

Share | 
 

 KOREAAAA!!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
nur



Female Posts : 5
Reputation : 0
Join date : 20/11/2009
Location : malaysia..duh..

PostSubject: KOREAAAA!!!!   Fri Sep 30, 2011 11:39 pm

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.
Salamun 'alaikum buat adik2 TAHAP yang amat, amat dikasihi sekalian.

SHINEE, SUPER JUNIOR, WONDER GIRLS, GIRLS GENERATION, FT ISLAND, BEAST, etc. Okeh! Sape yang tak tau ape benda ni, please raise your hand...
(people raising hands)
Me: What planet are you from people?! Shocked

Smile Now, I'm very sure yang hampir semua orang tau siapa mike2 kat atas ni. Alhamdulillah, adik2 akak amat peka pada perkembangan isu semasa. Sekarang, akak nak kongsi satu ilmu yang Ustaz Hairul pernah bagi dulu (tp akak ingat2 lupa la, shushh...)

5 ways that Muslim's enemies use to steer Muslims from the true course:-
1) sports
2)sex
3)songs
4)screen
5)smoke

Sape boleh teka apa hubung kait antara KOREA dan WAYS ni??
Cepat, cepat.. try teka.

Adik2,
Pertama sekali, bila orang mention Korea, apa yang comes to your minds? Nama2 famous groups (as mentioned above), movies and dramas kan?
Okay, moving on. Apa yang enchanting and alluring sangat pasal groups dr Korea ni? Hm...biar akak jawabkan.
1)they're cute (or handsome, or macho, or gentleman looking, or romantic, choose any that you want)
2)their dance moves
3)last skali, their songs
Adik2 nampak tak kaitan dia?
Akak nak tanya lagi. Siapa kat sini yang perasan dance moves groups ni banyak bersimbolkan apa?
Ada yang perasan and actually care kat sini?

Biar akak get to the point la ye. Lapar dah ni.
DANCE MOVES diorang bersimbolkan SEKS.
SONGS diorang menarik walaupun kita tak faham sepatah habuk.

Last sekali, MOVIES diorang yang AMAT selalu bertemakan percintaan yang cliche' disiarkan on SCREEN.

Siapa yang dah faham maksud akak kat sini? Kalau belum, sila message akak.

Adik2,
Korang, kita, bakal kader2 Islam. Dan walaupun akak SANGAT tak layak untuk menasihati mahupun menegur korang, akak tetap lakukan atas dasar cinta pada generasi Islam akan datang ni. Open your eyes, open your hearts, my dearest sisters and brothers. Dalam leka, musuh Islam dah semakin capai matlamat diorang. Sedangkan kita?

Adik2ku sayang,
Sebenarnya akak tak perlu guna alasan 5 cara tu untuk sampaikan mesej ni pada adik2 semua. Cukuplah dengan kita mengetahui adakah perkara yang kita lakukan itu sia2. Allah kan tak suka kita buat perkara yang sia2... Dan kita takde masa sebenarnya pun nak buat perkara sia2 sebab MASA KITA ADALAH MASA UMMAT.

Adik2,
Akak dengan penuh rendah hati memohon maaf kalau apa yang akak tulis ni tak bermanfaat and just very confusing bagi korang. Inilah diri aka, insan yang banyak kekurangan. Moga Allah merahmati dan mencurahkan cinta kepadaNya dalam hati adik2 semua.

Uhibbukum fillah abadan abada,
xtahap93

p/s: kalau ada yang nak message akak pasal apa2pun, message la. Hati akak sentiasa terbuka lebar untuk adik2 TAHAP tersayang. flower

Back to top Go down
View user profile http://no..
 
KOREAAAA!!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Life of TAHAP :: Berita Pimpinan :: Tazkirah-
Jump to: